Hana maikaʻi me ka Oligo synthesis Lab, nā pane mai kā mākou mea kūʻai aku.

Ua hoʻopau ka hui ʻo Honya Biotech i ka debugging a me ke aʻo ʻana o nā mea āpauNā Mea Hana Hana DNA RNAno kā mākou mea kūʻai, mahalo no ke kākoʻo o kā mākou mea kūʻai.

Eia kekahi mau kiʻi o ka hale hana maʻemaʻe, ʻaʻole mākou e hāʻawi wale i ka mīkini akā hāʻawi pū kekahi i ka hopena piha no ka lab me nā mea ʻoi aku 10makahiki ʻike.

 

1657155210106

Hiki iā mākou ke hāʻawi i nā mea hana synthesis DNA/RNA kiʻekiʻe loa o ka honua, ʻoi aku ka maikaʻi, me ka hoʻonohonoho pono ʻana o nā mea kani e hiki ai i ka hana synthesis wikiwiki a maʻalahi hoʻi.Hāʻawi mākou i nā huahana kiʻekiʻe a me ka lawelawe nui, hoʻoponopono a mālama.Loaʻa i kā mākou huahanaOligo Synthesizer, Lako Elution, Lako Hoopae, Oligo synthesis Nā mea hoʻohanae like meNā kolamu Synthesis, Pahele Molekala, Nā kānanaa pela aku.

Hoʻohana nui ʻia ʻo DNA Synthesizer i nā hoʻokolohua ʻepekema ola, biotechnology, biomedicine, gene therapy a me nā ʻano ʻē aʻe, me nā ʻepekema ola honua āpau a me ka noiʻi ʻenehana e hoʻomau nei, biomedicine, gene therapy a me nā ʻoihana ʻē aʻe e hoʻomau i ka hoʻonui, i mea e hoʻomaikaʻi ai i ka hana pono, hoʻemi i ka hana. koina.

1656652743742

 

DNA Synthesizerhiki ke hoʻokaʻawale ʻia i ʻekolu mau ʻāpana: Laboratory Synthesizers, Industrial Synthesizers and large-scale Synthesizers, hiki ke hoʻohana ʻia i nā noi like ʻole.ʻO ka ʻano mua he wahi liʻiliʻi a hoʻohana nui ʻia i nā laboratories biological;Loaʻa ka lua i ka throughput nui a hoʻohana nui ʻia i nā laboratories biological nui a me nā hui kalepa;Hiki ke hoʻohana ʻia nā synthesizers nui no ka hana nui a hoʻohana nui ʻia i ka hoʻomākaukau ʻana i nā API biopharmaceutical.4Me ka hoʻomohala wikiwiki ʻana o ka lāʻau lapaʻau a me nā ʻoihana biopharmaceutical, e manaʻo ʻia ka ulu ʻana o ka nui o ka noi no ka ʻenehana a me nā mea hana DNA synthesis nui i ka wā e hiki mai ana.

未命名的设计 (15)

 

 

 


Ka manawa hoʻouna: Sep-02-2022